Entorn

Tenim la sort de pertànyer al terme municipal de Corbera en la comarca de la Ribera Baixa del Xúquer, província de València. Té fàcil accés des de València, a tan sols 40 minuts amb cotxe, i des de Sueca i Alzira, que es troben a 10 minuts.

Els Corberans i Corberanes són gent noble, hospitalària, bons músics, cuiners i esportistes. El seu poble ofereix gran quantitat de recursos i servicis. Pel que fa als monuments, destaquen el Castell d'origen islàmic, l'Ermita de Sant Miquel i el poblat ibèric. Com a valors naturals destaca el Paratge Natural Municipal de les Fontanelles amb zones d'ombria on es poden trobar espècies molt interessants, com el freixe de flor. Els cultius principals són la taronja i l'arròs que, combinat amb les seues muntanyes i forests, generen un mosaic de paisatges de gran valor. Els plats típics són l'arròs al forn, l'arròs caldós i la paella, a més dels esmorzars, sempre amb amanida de tomaca, encisam, ceba i olives.

En 15 minuts, s’arriba a les platges de Cullera i al Parc Natural de l’Albufera. I a peu, caminant menys d'un quilòmetre per asfalt, es troben diferents pistes i corriols que s'introdueixen en Les Fontanelles i La Murta arribant a pics com El Cavall Bernat o La Creu del Cardenal. També a peu, s'arriba a una sèrie de sectors d'escalada amb diferents dificultats.

L'entorn de l'alberg permet un gran nombre de rutes culturals i de naturalesa, sense necessitat d'agafar el cotxe. A més de la pràctica d'esports com el senderisme, escalada, running, trail-running, barefoot-running i BTT. Si ho necessiteu, l'equip de l'alberg sempre estarà disposat a orientar-vos o guiar-vos en qualsevol d'aquestes activitats o qualsevol altra que siga del vostre interés.